Uporabnik
CR-V zadnji!!!
Pred sabo mam današnji avto magazin in je not vzporedni test športnih terencev in je bil med vsemi osmimi CR-V daleč najslabš ocnjen!

Pa tolk mi je všeč :) :(
Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''

HONDA - vse ostalo je kompromis!

ek4 - The King of 1.6L!
Project: kuham rižoto...
Uporabnik
Re: CR-V zadnji!!!
NipponStar wrote:Pred sabo mam današnji avto magazin in je not vzporedni test športnih terencev in je bil med vsemi osmimi CR-V daleč najslabš ocnjen!

Pa tolk mi je všeč :) :(
tist avto je ce te kaj preseneti,da se zvleces vn,drgac pa ni glih terenc :evil:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabnik
Slabo oceno ima predvsem zaradi prepočasnega preklopa pogona iz 2WD na 4WD.
Uporabnik
Jaz ga kljub temu testu nameravam kupiti.
Zadnje pol leta sem peljal na testu Toyoto rav4, nissan xtrail, freelanderja in
hondo CRV.
Udobje v vožnji, položaj za volanom, kvaliteta izdelave, motor in prostornost se mi zdijo pri CRV daleč najboljši.
Res pa da se mislim voziti 99% po safaltu in terenskim zmogljivostim ne posvečam posebne pozornosti.
Če bereš teste na tujih internet straneh naletiš lahko na vse sorte ocene -
od velike hvale do pljuvanja, pač odvisno od tega kako je novinar pristopil k testu.
Za Hondo CRV obstaja forum na švicarskih internet straneh in lastniki CRVjev so v glavnem zelo zadovoljni z avtom.
Sicer pa naj kaj več napiše kakšen lastnik CRVja.

LP
Uporabnik
Pozdravljeni!
Omenjeni model je star že 10+ let. Ceno kad dobro drži. Mene pa že nekaj časa mika da svojega dotrajanega Civic-a 2001 zamenjam za CR-V druge generacije letnik '05 ali '06 z cdti motorjem. Me pa strašijo z različnimi razlogi, od tega da se japonskih dizlov ne kupuje do dvomasnih vztrajnikov, počenih izpušnih kolektorjev in egr ventilov. Jasno pa je, da imajo ti avti že vsi 200+ k km.
Tukaj sem prebral vse na to temo. So se pa debate z novimi modeli več al manj razblinile.

Če ima kdo kakšne izkušnje oz. informacije o zanesljivosti teh avtomobilov, ter stroških vzdrževanja, bi bil hvaležen. Lahko tudi preprost nasvet glede smiselnosti nakupa :)
Hvala za vaše odgovore!

LP
Uporabnik
Ja saj se pri vsakem motorju z 200kkm+ lahko že marsikaj dogaja. Če je resnično kaj dobrega na CRV 2005, potem je to CDTI motor - vse ostalo je povprečno. CTDI je bil motor leta 2005 v svojem razredu v svetovnem merilu. Z njim nisem imel do zdaj nobenih problemov, razen alternator je crknil pri 150kkm. Motor še zmeraj deluje enako kot pred 100kkm.
Ostale napake: na obeh zadnjih vratih je šlo centralno zaklepanje - kopil kitajsko robo za 15€ pa še zdaj dela (trkam na les). Zadnje mesece je začelo podvozje ropotat, ko vozim čez luknje. To je vse. Ostalo je bolj ali manj potrošni material, ki ga zamenjajo na rednem servisu. Ta je povprečno okrog 300€ na pooblaščenem servisu.
CR-V i-CTDI, 2005
HR-V 1.6i-DTEC, 2016
Uporabnik
@h-b
moj CRV iCTDI bo v kratkem naprodaj, letnik 2009, 120kkm. Do sedaj brez najmanjše težave.

LP
Uporabnik
Hvala za vzpodbudne informacije. :)

@mi747: Glede na cene na avtonetu mislim, da je ta letnik izven mojega budgeta.
Uporabnik
ce nisi nujno "zagledan" v CRV mogoče tole opcija, poglej si temo....
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php? ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
Sm tud mal Accorde gledal, žal pa mora bit karavan.
Uporabnik
p..... no če so že zajebali vklop pogona bi llahko vsaj nekako poizkusili rešiti težavo
dodali bi stikalo za ročni vklop zadnjega pogona pa bi bil problem rešen
honda hornet 600
honda accord 2.2 cdti
sploh ni važno kaj voziš samo da je HONDA
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels