Uporabnik
sklopka
pozdravljeni hondašiiii nekaj me zanima pred kratkim sem kupil hondo civic 1.8 ivtek porajtal sem na avtocesti ko pospešim v 5brzini zasmrdi sklopka kaj to pomeni da je na koncu koliko bi prišla menjava sklopke ali je možno kje na obroke to zrihtat za vse odgovore bom vesel hvala lp
Uporabnik
Re: sklopka
Pred 1 letom sem menjaval na svojem civicu z enakim motorjem. Vzel sem Japanparts komplet, polna cena je bila okrog 270€. Me je pa pozitivno presenetilo da je v tem kompletu samo lamela od japanpartsa, potisni in koš sta pa oe honda.
"Ni pomembno koliko ima od nič do sto, ampak od sto do nič"
Uporabnik
za 530e bo šlo skos plus menjava olja v menjalniku in optik
Uporabnik
js lani menjal komplet -exedy OEM 220€ + 100 € delo pa olje v menjalniku pa 45€ en lezaj v menjalniku .
Honda Civic 2006 FK2 1.8i-VTEC
Honda Civic 2001 - ES1 - Ex
Opel vectra 1998 1.6 16V - Ex
VW Polo 1995 1.4 - Ex

http://www.mylyconet.com/55694596/
Uporabnik
sem dal 400€ zamenjal zdaj je nemorem prodatkot da folk hoče sfukan avto jaoooo
Uporabnik
Folk verjetno hoče poceni avto.
Uporabnik
Ja moraš razumeti razmišljanje kupca. Kupec bi kupil avto, ki je bp, zato ne bo plačal dosti več za avto z novo sklopko.
Uporabnik
Naj te potolazim:), kolega je ravno prodal opel astro letnik 07....pustimo zdaj da je opel, itd....(ohranjena kot iz salona) in ves koliko je dobil zanjo dobil...ne bos verjel celih 2700eur... :nene: :yes:
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
Men se zdi, da starih avtov, ki normalno delajo ni za prodajat. 2 jurja te prav nič ne reši, če avto dela ga voziš naprej ali imaš kot 2. avto, avto za otroke... Pogajat se s pacienti in dilerji... ne vem če ima smisel.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels