Uporabnik
Posodobitev navigacije
Pozdravljeni!

Pred kratkim sem kupil svojo prvo Hondo Civic (letnik 2018). Zanima me, kako bi lahko posodobil navigacijo, saj sem opazil, da nekatere ceste manjkajo. A je možna posodobitev samo tako, da kupiš zadevo, ali se da mimo tega?
Uporabnik
Re: Posodobitev navigacije
jelly wrote:Pozdravljeni!

Pred kratkim sem kupil svojo prvo Hondo Civic (letnik 2018). Zanima me, kako bi lahko posodobil navigacijo, saj sem opazil, da nekatere ceste manjkajo. A je možna posodobitev samo tako, da kupiš zadevo, ali se da mimo tega?

5 let imaš brezplačno za posodobit preko garmin expresa z usb ključem
(imaš lahko delo)

Dušan
Uporabnik
kpecnik2 wrote:

(imaš lahko delo)

Dušan
Hvala za info. Mi je uspelo :)
Uporabnik
[quote="jelly"]Pozdravljeni!

Pred kratkim sem kupil svojo prvo Hondo Civic (letnik 2018). Zanima me, kako bi lahko posodobil navigacijo, saj sem opazil, da nekatere ceste manjkajo. A je možna posodobitev samo tako, da kupiš zadevo, ali se da mimo tega?[/quote]

Zdravo, a si kupil srebrnega 1.5 sport, ki se je prodajal v Idriji? Če ni skrivnost.
Uporabnik
RedPower wrote:

Zdravo, a si kupil srebrnega 1.5 sport, ki se je prodajal v Idriji? Če ni skrivnost.
Ne, kupil sem modrega v Radomljah :)
Uporabnik
kpecnik2 wrote:

(imaš lahko delo)

Dušan
A lahko poveš kako se to naredi preko garmin express? Imam isti problem
Uporabnik
[

Pred kratkim sem kupil svojo prvo Hondo Civic (letnik 2018). Zanima me, kako bi lahko posodobil navigacijo, saj sem opazil, da nekatere ceste manjkajo. A je možna posodobitev samo tako, da kupiš zadevo, ali se da mimo tega?[/quote]

Dušan[/quote]A lahko poveš kako se to naredi preko garmin express? Imam isti problem[/quote]

Prazni usb vstavi v avto (pod prostorom za kavo), pojdi v nastavitve, zemljevidi in posodobitev zemljevidov in na usb se ti bo presnelo stanje. Na expresu prijavi svojo navigacijo in se ti bodo presneli zemljevidi na usb .Po prenosu odnesi ključ do avta, ga vžgi in ga vstavi v režo. Prenos se bo začel in končal v cca 20 min. Potem samo preveri stanje moji zemljevidi in če so L 22, je zadeva posodobljena.

Dušan
Uporabnik
Dušan, hvala za podrobno obrazložitev :ave:
Bom poizkusil
ModeratoR
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
je treba it preko uradnih kanalov ane? katera je pa najbolsa ponudba ce je kdo ze naredil raziskavo?
Uporabnik
Po 5 letih kakšna je cena zemljevidov?
Na garmin.com pridem do ene cene 90€, ampak piše da to ni za map update. Na linku za honde ne piše nič o cenah.
CR-V i-CTDI, 2005
HR-V 1.6i-DTEC, 2016
Uporabnik
To je bil spam.
Uporabnik
Pozdrav
Lastniki civica 2017

Nova, še zadnja brezplačna posodobitev zemljevidov 23 prispela. Časa je do konec leta.

Dušan
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels