Pozdravljeni.
Imam Hondo Civic 1.5. 183kw
Ze nekaj casa mi svetijo vse lučke od olja do motorja vse kar je mozno.
Avto so gledali na servisu menjali nekaj stvari ampak ni ok. En čas je bilo ok potem pa isto naprej.
Je imel kdo podobne težave? Ali bi vedeli kaj bi lahko bilo?
Avto ob vžigu, ko je hladen čudno brni par sekund potem pa je vse ok.
Prosim za nasvet.
Lp
Jaz sem imela podoben primer, prižgala se mi je lučka za motor in posledično ti izklopi vse asistenčne sisteme in prižge miljon lučk.
Peljem na servis (Honda Žibert). Že ko sem pripeljala so rekli, da motor ne lauf najbolje, da se malo trese. Potem so ugotovili, da ena vbrizgalna šoba ne dela OK. Na žalost dobiš samo komplet vseh šob in ne samo ene tako, da smo potem menjali vse štiri. Stare šobe sem dobila domov za rezervo. Sedaj avto dela. Preveri s serviserjem, če je mogoče to vzrok.
Peljem na servis (Honda Žibert). Že ko sem pripeljala so rekli, da motor ne lauf najbolje, da se malo trese. Potem so ugotovili, da ena vbrizgalna šoba ne dela OK. Na žalost dobiš samo komplet vseh šob in ne samo ene tako, da smo potem menjali vse štiri. Stare šobe sem dobila domov za rezervo. Sedaj avto dela. Preveri s serviserjem, če je mogoče to vzrok.
in so ti menjali to pod garancijo ali je bil to tvoj strošek (? €).pegica wrote:Jaz sem imela podoben primer, prižgala se mi je lučka za motor in posledično ti izklopi vse asistenčne sisteme in prižge miljon lučk.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Na žalost avto ni bil več v garanciji tako, da je bilo potrebno plačat.
Celotni račun z delom in še menjavo svečk je bil 1.083€.
Če bi kdo rabil šobo, 2 lahko prodam
Celotni račun z delom in še menjavo svečk je bil 1.083€.
Če bi kdo rabil šobo, 2 lahko prodam
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Ko se je meni to zgodilo je bil avto star skoraj 5 let in imel okoli 93.000 km in ni bil več v garanciji. Je serviser rekel, da kar on ve sem druga s to težavo. Tako, da je zgleda tu samo smola.
Imajo pa še vseeno za določene dele, ki imajo napako pri določeni seriji podaljšano garancijo, če se prav spomnim je kompresor od klime, ki so mi ga menjali po poteku garancije.
Imajo pa še vseeno za določene dele, ki imajo napako pri določeni seriji podaljšano garancijo, če se prav spomnim je kompresor od klime, ki so mi ga menjali po poteku garancije.
Information
Moderators