Uporabnik
quote:
Sabina,pozdravljena(btw blinkerje sem že prejšni teden zamenjal z belimi-looks nice)!LP

Civic,EG8,ESi,'92

Lepo, lepo!!
Zanima me, ce si zmontiral original zmigavcke ali si nasel kaksne druge, ki ustrezajo nasim ljubljenkam?!

green arrow, civic sedan Vti-98 6th gen
Uporabnik
Nope-originalnih(prav Hondinih) se ne da dobit v beli ali v kakšni drugi barvi zato imamo pa štacune,kot so A3M in podobni...LP

Civic,EG8,ESi,'92
Uporabnik
quote:
quote:
Sabinca VTI: Tudi jaz se klanjam... Pozdravljena na forumu!

Hvala za vse priklone in vse pozdrave, ki tej telovadbi sledijo!

Sprasujem pa se, kam ti med vsem tem klanjanjem in pozdravljanjem usla tista tvoja dolgonoga dodatna oprema, znana bolj kot drazja polovica?!

Moja NAJdražja (dobesedno) polovica mi ni pa nikamor ušla, samo ker je to Honda forum moram skrbet, da fantje ne bodo pozabil kateri avto je moj...

Se mi namreč dozdeva, da če je preveč dolgonoge dodatne opreme okol avta, da se ene parim tlele zdi moj avto "neviden", pol pa debata okol napačnih stvari teče...

Če ne verjameš, pa kar dej gor eno slikico sebe v kakšni sexi pozi, pa svojo "green arrow" zraven, pa boš vidla, da jih te jih bo polovica še enkrat vprašala kakšen avto maš, hehehe...

Lepo pozdravljena še enkrat in en lep pozdravček!

PS: Fantje, pa prosm ne se jezit... Mal heca mora bit!

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Uporabnik
quote:
Nope-originalnih(prav Hondinih) se ne da dobit v beli ali v kakšni drugi barvi zato imamo pa štacune,kot so A3M in podobni...LP

Civic,EG8,ESi,'92

OK. Zanima me kje natancno se nahaja ta stacuna in kaksne so cene?
Hvala

la Sabinca

green arrow, civic sedan Vti-98 6th gen
Uporabnik
quote:
Sabina,pozdravljena(btw blinkerje sem že prejšni teden zamenjal z belimi-looks nice)!LP

Civic,EG8,ESi,'92

Dej mi prosim povej kje si dobil Rdec H Emblem, pa kolk si dal zanjega (unga na zadnji haubi nad tablico)

Civic Sedan Vti 98

Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:44:32

Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:45:01
Uporabnik
sabinca: Evo nalov od a3m.

Celovška 197
1000 Ljubljana

Cene in podobno pa si lahko podrobneje pogledas na njihovi strani.

http://www.a3m.si

L.p.

Edited by - crxi on 06/03/2003 06:53:26
Uporabnik
Mene tudi zanima, kje bi se dalo dobit rdeč honda znak!?

Civic HB VTi 97
Uporabnik
Znak lahko nardis sam tako da das pod emblem rdeco folijo.

LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna!

iS sedan '96
Fotr Admin
Ta znak se dobi na original honda servisu (AC-Mobil), cena je pa okrog 5500SIT.
Lahko pa narediš tako kot je reku Haby.

--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------
Insane
Hudooo rdeči znakci! To bojo pa pol pospeški!

Lepo pozdravljena na forumu sabinca VTI.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabnik
G-fors,my official spokesman!

Civic,EG8,ESi,'92
Fotr Admin
Ja sej zdej pa res že skor . Sm najprej čaku, če se boš ti javu, pol te pa ni blo dolgo, fantje pa so hotl vedet...

--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels