Tako, narejena je testna vožnja tudi s CRV-jem. Peljal sem enako traso kot z ZRV-jem in je poraba identična 8.9l. Moram pa rečti, da je CRV bistveno tišji in ga je lepše peljati. Tako da vsi ki imate namen kupiti ZRV vam odsvetujem, ker je glede na ceno CRV bistveno boljši.
CRV ELEGANCE TECH 2WD 47.925eur in da je ZRV ADVANCE 47.075eur, je boljši nakup CRV.
Pri ZRV ADVANCE je potrebno tudi gledati ali ima opozorilo za mrtvi kot ali ne. To sem že pisal tam, da nekateri to imajo, drugi ne ( odvisno od tovarne kjer je narejen).
Glede na to da si vozil vse tri ki imajo ta isti motor, je verjetno zaključek, da ta motor najbolj paše (je primeren) za CIVIC-a?Akul wrote:Tako, narejena je testna vožnja tudi s CRV-jem. Peljal sem enako traso kot z ZRV-jem in je poraba identična 8.9l. Moram pa rečti, da je CRV bistveno tišji in ga je lepše peljati. Tako da vsi ki imate namen kupiti ZRV vam odsvetujem, ker je glede na ceno CRV bistveno boljši.
CRV ELEGANCE TECH 2WD 47.925eur in da je ZRV ADVANCE 47.075eur, je boljši nakup CRV.
Pri ZRV ADVANCE je potrebno tudi gledati ali ima opozorilo za mrtvi kot ali ne. To sem že pisal tam, da nekateri to imajo, drugi ne ( odvisno od tovarne kjer je narejen).
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Ta motor je v CIVIC-u res dober, za CRV in ZRV bi moral biti močnejši, ampak kot pravim meni hitrost ni več pomembna, za prehitevanje je pa dovolj dober v vseh 3. Edino pti ZRV je res glasen, ker je avtomobil bistveno slabše izoliran kot CRV.sportman333 wrote: Glede na to da si vozil vse tri ki imajo ta isti motor, je verjetno zaključek, da ta motor najbolj paše (je primeren) za CIVIC-a?
Predvsem sem razočaran nad porabo, ker za hybrida sem pričakova bistveno nižjo, tudi v CIVIC-u.
Bom tako rekel, ZRV in CRV nista vredna denarja, za katerega se prodajata. Tudi verjetno CIVIC ne, ampak takšne so cene.Hybrid wrote:Pa to ja ni resno, 50 jurjev
Jaz si težko predstavljam človeka ki pride v salon plača 50k in se ven odpelje s crv.
In pol je zadovoljen ali misli da ga je na suho fasal od zadaj...al kaj
Js ne vem.
Tole bo čez eno leto 30k.
To ne more tako it. Vsi bi imeli 40% višje cene, plače so šle gor 10%...
Ne izide se.
Stavkajo pa edino dohtarji in še to se pljuva po njih, namesto da bi se jim pridružili.
Fantje, če so cene res take se bo treba malo na kadrovski oglasit...
In pol je zadovoljen ali misli da ga je na suho fasal od zadaj...al kaj
Js ne vem.
Tole bo čez eno leto 30k.
To ne more tako it. Vsi bi imeli 40% višje cene, plače so šle gor 10%...
Ne izide se.
Stavkajo pa edino dohtarji in še to se pljuva po njih, namesto da bi se jim pridružili.
Fantje, če so cene res take se bo treba malo na kadrovski oglasit...
Information
Moderators