Gre se za Cagivo Mito letnik 1998 z 28.000 prevoženimi kilometri. Kupil sem jo pred slabim mesecem, ker sem si jo že 1 leto res zelo želel.
V bistvu sem imel do sedaj skuter, sem si reku da bo zadoščalo dokler ne naredim izpita za avto, me bo potem tako ali tako minila ljubezen do dveh koles...pa ja...sem naredu izpit in kaj kmalu ugotovil da to le ni to kar sem pričakoval. Čeprav so vsi to upali ker je v družini že bil motorist pa ga zdaj ni več.
Ampak to me ni ustavilo, in sem 1 mesec po opravljenem izpitu za avto pripeljal domov cestaka. Za motor še nimam izpita, ampak sem vseeno že naredil par kilometrov in sem tako navdušen kot še nikoli.
Sem imel v planu da bi dal celo barvat, pa sem si premislu, bom raje kupu en dober kombinezon pa novo čelado.
Evo še slike

Do zdaj sem imel tole raketo, ki pa ostaja doma, je blo preveč vloženega denarja da bi ga zdaj prodal, gre pa v bistvu do 80km/h v štric z mitotom

Drugače pa samo upam da na mitotu naberem dovolj izkušenj in da me srečno pripelje na vsak cilj.