Daj greva midva enkrat sprobat...res me zanima rezultat, kajti nisem še probala s Q4 !!alf wrote:Ha,ha,ha,ha,končno ste videli rit moje alfice![]()
![]()
Sej si se matral,ampak q4 pa ne sežeš do praga!Nima nobenega čipa,samo 190KM!!
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Ne da bi žalila Darkota (lastnik te ALfe)...je naredil dober motor...ampak še zdaleč ne niti približni s kakšnimi 400HP!!BAD BOY WITH CRX wrote:Ej folkje 155 Alfa v LJ z (mislim okol) 400HP
mit 4WD
NE IZZIVAT![]()
![]()
Kolikor je bilo videno, jih je bilo pod 300.
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
maja Ne vem če mava istega v mislih bom pamajaCRX wrote:Ne da bi žalila Darkota (lastnik te ALfe)...je naredil dober motor...ampak še zdaleč ne niti približni s kakšnimi 400HP!!BAD BOY WITH CRX wrote:Ej folkje 155 Alfa v LJ z (mislim okol) 400HP
mit 4WD
NE IZZIVAT![]()
![]()
Kolikor je bilo videno, jih je bilo pod 300.
PREVERU iz prve roke
2,5 v6 gre tud zelo dobro, res da 165 ni glih veliko, je pa veliko navora in v6. Nisem govoril, da bi pustila za stalo VTi, bi blo pa zelo napeto, pa se 155 je tezka krava.R type wrote:2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju.Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo.Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
![]()
Q4 je pa čisto druga štorija.![]()
LP
Poznam pravo alfico za vti-ja!33 1.7 16v 4*4MUFC wrote:sam morte se vsi zavedat eno stvar, VTi je samo 1.6 brez vsake turbine, primerjate pa avte 2.0T, 2.5V6,... tko da tisti k se gresti neki kle alfa ga poč, pa ta ga poč, dej alfo 1.6n/a pa bomo vidl kako ga poč, nima za burek pa ne sam alfa, še dost drugih![]()
1.6 VTi N/A je v svoji kategoriji prvak
MUFC wrote:sam morte se vsi zavedat eno stvar, VTi je samo 1.6 brez vsake turbine, primerjate pa avte 2.0T, 2.5V6,... tko da tisti k se gresti neki kle alfa ga poč, pa ta ga poč, dej alfo 1.6n/a pa bomo vidl kako ga poč, nima za burek pa ne sam alfa, še dost drugih![]()
1.6 VTi N/A je v svoji kategoriji prvak
Smile now,cry later
Hehe, pol lahk vzames tudi 4.gen civic ali crx iVT (150hP), teza tud tam nekje 900kg.alf wrote:Poznam pravo alfico za vti-ja!33 1.7 16v 4*4MUFC wrote:sam morte se vsi zavedat eno stvar, VTi je samo 1.6 brez vsake turbine, primerjate pa avte 2.0T, 2.5V6,... tko da tisti k se gresti neki kle alfa ga poč, pa ta ga poč, dej alfo 1.6n/a pa bomo vidl kako ga poč, nima za burek pa ne sam alfa, še dost drugih![]()
1.6 VTi N/A je v svoji kategoriji prvakIma 140km pa 960kg!Ko smo imeli še vti-ja me je za 10m na 400 dol pustil!Pa bokser se tudi vrti brez blokade tam do 7800!
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Ej zkaj mam jst občutk da zadnje čase hodi na ta forum vse več raznih podrkcev ki hočjo sam pluvat po Hondah?!
Drgač pa se strinjam d se nej raje primerja isto prostornino,kt pa recmo:
Ej a veš d GTA za šalo pihne ESI-ko, in podobne...
ja ja sj nism tko mislu sam k je skoz sam: "HONDA ah kje to gre k sneto, VTI, to nimate drugi sans.... dj no dj... kr poglej kero masinco ma El presidente.... je zihr mocnej k moja... pa se moj je dizl... pa 1.9, njegov pa 2.4 se mi zdi.. pa je bil mozakar cist_SKOT_ wrote:Ej zkaj mam jst občutk da zadnje čase hodi na ta forum vse več raznih podrkcev ki hočjo sam pluvat po Hondah?!![]()
Information
Moderators