Na forum sem se vpisala z razlogom, da spoznam malo lastnike Hond po Sloveniji in da delimo izkušnje, ker tudi kdaj sama kaj »pošraufam«. Seveda ostalo prepustim fantu in serviserju.
To temo pa odpiram, ker me zanima sledeče:
Točno ed teden nazaj sem šla v Ljubljano in avto pustila v Citypark garaži v prvem nadstropju. Avto je bil tam nekje od 19.00 do 23.00 ker sem bila z fantom v kinu (Avatar – priporočam!). Ko sva nazaj sem šipi za vetrobranskim brisalcem našla listek. Sprva sem mislila, da je kakšna reklama in sem ga dala fantu. Šele on je opazil, da je to nekakšen listek, kjer so opisane predelave avta in se imenuje »Rice Citation«. Skratka moj avto nikakor ni to, kar so si predstavljali ti, ki so mi to napisali.
Obkljukane so ikone, recimo: oversized and pointless wing, outrageous bodykit, exsessively large exhaust tip, clear lexus lights, itd... Sicer priznam, imam na avtu lexuske in majhen spojler ampak to le zaradi izgleda. Izpuh je pa fant dal kot tudi eno cev, ki sesa zrak pod avtom (nevem angleške besede). Mislim krneki... Pod listkom je bil na naslov vašega foruma!
Skratka kmalu bom poslikala mojo Hondico in upam, da se kdaj tudi srečamo kje na cesti.
LP, Tatjana