"pro" verzijacazanova wrote:zanimiva pec...
jah pač drugače ne gre... sj nism ličar...cazanova wrote:zanimiva pec...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Še eknrat hvala k si mi pomagu pucat delavnico
STUPID 2K barva!!!

http://www.youtube.com/watch?v=emM_juVd ... re=related
STUPID 2K barva!!!
http://www.youtube.com/watch?v=emM_juVd ... re=related
da še mal napišem o bmwju:
avto je namenjen za drift, barva je laguna seca modra, havba je črna, vse skupaj je pol mat...
glede na to, da sem prvič barval cel avto je izpadlo ful dobr za moje pojme, eje 3-4 večje smetke so gor in to je to... če nebi bila barva mat bi se jih brez problema spoliralo in bi bilo perfect... tako, da ubistvu sem se že odloču da bomo še kak avto barvali tukaj ker je ful uredu...
barvo sta izbrala lastnika (jest nism nč kriv
) in je taka, da se, da avto čimhitreje popravit ob morebitnih poškodbah...
avto je namenjen za drift, barva je laguna seca modra, havba je črna, vse skupaj je pol mat...
glede na to, da sem prvič barval cel avto je izpadlo ful dobr za moje pojme, eje 3-4 večje smetke so gor in to je to... če nebi bila barva mat bi se jih brez problema spoliralo in bi bilo perfect... tako, da ubistvu sem se že odloču da bomo še kak avto barvali tukaj ker je ful uredu...
barvo sta izbrala lastnika (jest nism nč kriv
pri mat se smetke malo manj vidijo ja samo lakirano barvo pa lahko poliraš in jih ni več...cazanova wrote:Se mi sam zdi al se pri mat barvi celo smetke zlo manj vidijo...
zakaj pa zavijaš z očmi?
Jah poliras lahko ze, sam vse do ene mere..Rok wrote:pri mat se smetke malo manj vidijo ja samo lakirano barvo pa lahko poliraš in jih ni več...cazanova wrote:Se mi sam zdi al se pri mat barvi celo smetke zlo manj vidijo...
zakaj pa zavijaš z očmi?
Ura ni glih moja pa mi oci bezijo malo...
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
No pač če lih metulj not v laku pristane ga boš težko vn spoliral

drugače se pa kr da... itak je pa to avto za drift in bo čez par tednov na strehi
drugače se pa kr da... itak je pa to avto za drift in bo čez par tednov na strehi
NEVER! Avto je še v PRVI barvi letos...!!!Fortis wrote:No ja, če ne bo na strehi bo pa v gumahRok wrote: drugače se pa kr da... itak je pa to avto za drift in bo čez par tednov na strehi
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
jst pravm da bo prva buska zadnji levi bok!
a cmo stave pobirat?
a cmo stave pobirat?
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Information
Moderators