No jaz sem govoril o približnih cenah v Slo. Seveda se da iz tujine dobit ceneje (Ebay), ali pa če poznaš koga na Autocommerce-u da ti "posodi" popust.
Tudi izpušni kolektor se dobi za 250€ iz UK na ebayu, ni tako dobro obdelan kot OEM in malo imaš težav z montažo (premalo prostora za matice), je pa ravno tako odlitek in opravlja svojo funkcijo. Tak da vse se da tud ceneje, res je.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Cene, ki sem jih jaz naštel, so za OEM dele iz Cox motorsport. Je pa res, da ko prišteješ delo za menjavo, si takoj na slabih 1000 EUR, če menjaš tudi vztrajnik....
Za kolektor se pa še nisem poglabljal, upam da se ne bom rabil, glede na to, da imam jaz 2009 letnik
Zanimivo je tudi, da sem avto čipal pred pol leta, pa sklopka še ne kaže znakov popuščanja... Čeprav ima avto (najmanj) 195.000km...
V glavnem, za te motorje se da iz Anglije dobiti marsikaj veliko ceneje kot v SLO, tako da je potrebno samo malo iznajdljivosti pa se da morebitne stroške precej znižati. Tudi kopij je na voljo v SLO kar nekaj, tako da načeloma material ni problem.
LP Nejc
Zanimivo je tudi, da sem avto čipal pred pol leta, pa sklopka še ne kaže znakov popuščanja... Čeprav ima avto (najmanj) 195.000km...
V glavnem, za te motorje se da iz Anglije dobiti marsikaj veliko ceneje kot v SLO, tako da je potrebno samo malo iznajdljivosti pa se da morebitne stroške precej znižati. Tudi kopij je na voljo v SLO kar nekaj, tako da načeloma material ni problem.
LP Nejc
No Vojko je prejsnji vikend menjaval mojemu kolegu izpusnega na cista zadnjem letniku Accorda CN L.2008 zato vem cene. In ce kdo misli da faceliftane zadeve teh letnikov nimajo stari kolektorjev vgrajenih in s tem problemov se moti. Samo kar je bilo pod garancijo zamenjano je bilo posodobljeno, . Kako je pa z FRV L.2009 pa ne bi upal trdit. Upam da ne bos imel problemov no.Mrcina wrote: Za kolektor se pa še nisem poglabljal, upam da se ne bom rabil, glede na to, da imam jaz 2009 letnik![]()
LP Nejc
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Pozdravljeni,
brat se zanima za Accorda karavan 2.2 diesel letnik 2008. Torej kokr sm razbral iz te teme, motorji niso problematični itd. Kaj pa drugo? Materiali v kabini..podvozje..
Oz. bi rad slišu mnenja lastnikov.. zadovoljni z avtomobilom?
Lepa hvala za morebitne odgovore
brat se zanima za Accorda karavan 2.2 diesel letnik 2008. Torej kokr sm razbral iz te teme, motorji niso problematični itd. Kaj pa drugo? Materiali v kabini..podvozje..
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Bil lastnik prejšnjega modela in zdaj zadnjega.Kratos wrote:Pozdravljeni,
Glede materijalov me moti samo na vratih naslon roke pod steklom,ker se naredi orenh luknja v tapeti.
Idtec je glasnejši pri prostem teku in tam do 40 km/h
Ostalo pa samo bolše od že prej dobrega avtomobila in res sam užitek!
Torej go for it
Hvala
Hvala
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Honda Civic 1.4i HB '97
jaz imam let.2008 ctdi in vozim brez večjih težav do sedaj (več si prebereš lahko v moji temi, kjer beležim servise in izredne menjave), tako da če imaš dober primerek za dobro ceno nimaš kaj veliko zgrešiti. Vožnja pa je meni super. Srečno pri nakupu.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Evo, jaz sem v nedeljo hodil po ogledih in sem našel svojo petardo
Položil sem aro tako da popoldne jo grem iskat
Avto je res fenomenaln... najbolj sem bil pa navdušen na zares udobnimi sedeži in tihim delovanjem... pa o lepih pospeških
Skratka komaj čakam da jo dobim in začnem uživat
Jo bom predstavil tudi na forumu samo da jo prvič operem in posesam
Lp
Skratka komaj čakam da jo dobim in začnem uživat
Jo bom predstavil tudi na forumu samo da jo prvič operem in posesam
Lp
Pozdravljeni;
tudi jaz se bi pridružil Honda voznikom, pa me zanima če kdo slučajno ve kaj o tem avtomobilu.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10636191&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala lepa za odgovore.
tudi jaz se bi pridružil Honda voznikom, pa me zanima če kdo slučajno ve kaj o tem avtomobilu.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10636191&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala lepa za odgovore.
oglasi so v drugi temi, tako da prestavi, da ne bodo admini hudi
...drugače pa kot je bilo že zgoraj napisano, preveriti določene elemente, ki so lahko problematični pri dizlu, če je bil avto redno servisiran, normalno vožen s temi kilometri ne bi smelo biti težav, saj je to relativno malo km na starost....seveda če so realni, po slikah zgleda lepa, več žal ne vem.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Information
Moderators