Al ne znam editirat al pa ne gre;ko boste dali delat kam usnjene sedeže,pazte na kvaliteto usnja.Pri nas si upam trdit da je usnej kvalitetno,drgač ga ne bi delali za Audija-prva vgradnja,pa Citroen,Peugeot...za ostale artikle pa rajši ne bom našteval,Hugo Boss,D&G,Benetton se recimo dela pr nas...lp vuk
quote:
Pa da še jaz moj pisker pristavim:tud v moji firmi oblačijo 'stvari' v usnje, IUV-Industrija usnja Vrhnika, 01/7558848; kolko poznam cene je 20.000 sit za volan,ter okol 250.000 za celoten avto(sedeži+tapete...)Barve lahko izbiraš po želji,če nimamo pa nardimo
...lp vukl
Kolko bi priblizno stalo da bi 2 sedeza preoblekel v usnje?
LP
Pa da še jaz moj pisker pristavim:tud v moji firmi oblačijo 'stvari' v usnje, IUV-Industrija usnja Vrhnika, 01/7558848; kolko poznam cene je 20.000 sit za volan,ter okol 250.000 za celoten avto(sedeži+tapete...)Barve lahko izbiraš po želji,če nimamo pa nardimo
Kolko bi priblizno stalo da bi 2 sedeza preoblekel v usnje?
LP
Forsyhte:to bi blo okol 100 čukov;lahko pa izbiraš med napo in velurjem.Napa zgleda kot pri črnih usnjenih jaknah;velur pa je kot semiš.Priporočam ti sedalno površino iz velurja-bo manj vroče,ostalo pa iz nape.Glede barv ni problema;vem da maš zelen avto,lahko daš na sredini zeleno,ob strani pa črno. Če se boš odločil mi prej povej,pa bo mogoče še ceneje-saj si ti meni tud šel na roko.Pa ker si glih mariborčan.
lp vuk
lp vuk
quote:
UROS20: a mi lahko prosim poveš oz. če ne veš če se lahko pozanimaš koliko bi me prišlo takšnale notranjost kot pri tebi samo v črno rdeči kombinaciji, ker vidim tle po slikcah da je kar lepo nareto pa me zanima ker bom tut sam preoblaču CRXa. hvala
Pokliči avto tapetnika miha kopača iz šenčurja, on je res pravi naslov za to. Model oblači oldtajmerje za avstrijce, jahte za italjane, pa ponavad je še kr ugodn.
lp
UROS20: a mi lahko prosim poveš oz. če ne veš če se lahko pozanimaš koliko bi me prišlo takšnale notranjost kot pri tebi samo v črno rdeči kombinaciji, ker vidim tle po slikcah da je kar lepo nareto pa me zanima ker bom tut sam preoblaču CRXa. hvala
Pokliči avto tapetnika miha kopača iz šenčurja, on je res pravi naslov za to. Model oblači oldtajmerje za avstrijce, jahte za italjane, pa ponavad je še kr ugodn.
lp
Information
Moderators