Uporabnik
Al ne znam editirat al pa ne gre;ko boste dali delat kam usnjene sedeže,pazte na kvaliteto usnja.Pri nas si upam trdit da je usnej kvalitetno,drgač ga ne bi delali za Audija-prva vgradnja,pa Citroen,Peugeot...za ostale artikle pa rajši ne bom našteval,Hugo Boss,D&G,Benetton se recimo dela pr nas...lp vuk
Uporabnik
Jst bi rad dal enmu takmu ko je že oblačil CRXa, bom dal po vsej verjetnosti k temu od katerga je UROS20 kupu avto k zgleda lepo, vsaj na sliki!

CRX VTI 95, Civic HB VTI 95
Uporabnik
quote:
Pa da še jaz moj pisker pristavim:tud v moji firmi oblačijo 'stvari' v usnje, IUV-Industrija usnja Vrhnika, 01/7558848; kolko poznam cene je 20.000 sit za volan,ter okol 250.000 za celoten avto(sedeži+tapete...)Barve lahko izbiraš po želji,če nimamo pa nardimo :)...lp vukl

Kolko bi priblizno stalo da bi 2 sedeza preoblekel v usnje?

LP
Uporabnik
Forsyhte:to bi blo okol 100 čukov;lahko pa izbiraš med napo in velurjem.Napa zgleda kot pri črnih usnjenih jaknah;velur pa je kot semiš.Priporočam ti sedalno površino iz velurja-bo manj vroče,ostalo pa iz nape.Glede barv ni problema;vem da maš zelen avto,lahko daš na sredini zeleno,ob strani pa črno. Če se boš odločil mi prej povej,pa bo mogoče še ceneje-saj si ti meni tud šel na roko.Pa ker si glih mariborčan.
lp vuk
Uporabnik
Uros20: bi te lahka naprosu za telefonsko številko od tega k je teb zrihtu usnje noter?

Uporabnik
tomby, moji sedezi so bli v IUV preobleceni, vsaj uros je tko reku, tako da so tud CRX-a ze delal
Uporabnik
Uros20: bi te lahka naprosu za telefonsko številko od tega k je teb zrihtu usnje noter?

Uporabnik
quote:
UROS20: a mi lahko prosim poveš oz. če ne veš če se lahko pozanimaš koliko bi me prišlo takšnale notranjost kot pri tebi samo v črno rdeči kombinaciji, ker vidim tle po slikcah da je kar lepo nareto pa me zanima ker bom tut sam preoblaču CRXa. hvala

Pokliči avto tapetnika miha kopača iz šenčurja, on je res pravi naslov za to. Model oblači oldtajmerje za avstrijce, jahte za italjane, pa ponavad je še kr ugodn.

lp
Uporabnik
Bi poklicu če bi mi ker lahk posredoval telefonsko:)

Uporabnik
like nimaš tis.telekom.si?

kopač
(04) 251 63 70
Uporabnik
hvala! UROS20: dej mi še ti prosim vseen povej kulk ma un cifro ko si ti od njega avto kupu...hvala

Uporabnik
UROS20: dej če boš bral tole mi nujno napiš cifro od tega tipa k je teb usnje dal v avto..

Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels