Devil wrote:ja jst sm bil tm z bivso in z njeno sestro.... pa smo narocil 2pici se mi zdi...pol nm je blo pa ful dobr smo pa se enon33yo-crx wrote: pomfrija ne rabš ker dobiš že serijsko zravn piščanca povno riža in ga pol z omako k jo dobiš zravn mal poliješ po rižu pa mal po piščancu![]()
in je pol to zelo zelo dobr za jest
![]()
btw a je že kdo jedu u marsu
Dobr so mel ja :p
Jsn33yo-crx wrote:ja sam če greš prvič naročiš to kar sm jaz reku k use drugo je tko tko juha men ni dobrau glavnm hočem rečt da čez hrustlavga piščanca se še noben ni prtožu
LP
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Accorda sta od lastnikov kok jst vem.Swifty wrote:Klopčič menza rox,pa še sto enih hond vidim tm parkiranih od delavcev do strank
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
rad bi te vidu pojest 3 porcije hrustlavga piščanca-Kamikaze- wrote:Jsn33yo-crx wrote:ja sam če greš prvič naročiš to kar sm jaz reku k use drugo je tko tko juha men ni dobrau glavnm hočem rečt da čez hrustlavga piščanca se še noben ni prtožu
itag mam ful vlko potrebo po hrani- če grem v kitajsko si lahk naročim tri porcije- pa se vseeno nem najedo- najraje grem h bosancu na srbsko hrano- tam se pa najem do konca- pa še hrana mi je tabolš
![]()
LP![]()
LOOOOOOOOOOOOOOOOL,to je isto k pri tvojem Vti-ju od 30 jih pravi 10 da zgleda ful kul drugih 20 Jdm-jovcev ki do prej vsi bli "rizarji" pa recejo da je grdo,tko da,najbrz je pol pica dobra.Fortis wrote:Pizza pri victoriji je nenormanlno dora. Od 30 ljudi je pico pohvalil vsaj 10, nobene graje. Sigurno bomo še naročil.
lp, nejc
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
x2miška wrote:i wont say I told you soFortis wrote:Pizza pri victoriji je nenormanlno dora. Od 30 ljudi je pico pohvalil vsaj 10, nobene graje. Sigurno bomo še naročil.
lp, nejc![]()
![]()
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Information
Moderators