Uporabnik
Devil wrote:
n33yo-crx wrote: pomfrija ne rabš ker dobiš že serijsko zravn piščanca povno riža in ga pol z omako k jo dobiš zravn mal poliješ po rižu pa mal po piščancu :wink: 8) in je pol to zelo zelo dobr za jest :)

btw a je že kdo jedu u marsu :wink:
ja jst sm bil tm z bivso in z njeno sestro.... pa smo narocil 2pici se mi zdi...pol nm je blo pa ful dobr smo pa se eno :D
Dobr so mel ja :p
8) no jaz večinoma pice jem u marsu ker mam cca 100m do tja pa še dobr majo za jest drugač pa ni bolšga od hrustlavga piščanca 8)
Uporabnik
JSt sm vozu gradbeni material z mars-a da lahko vi zrete prasci, a noben da bi me povabu :lol: :lol: :lol: prokleti skrti slovenci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
PiLLLe wrote:JSt sm vozu gradbeni material z mars-a da lahko vi zrete prasci, a noben da bi me povabu :lol: :lol: :lol: prokleti skrti slovenci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja to bi se mogu pa s šefom zment :lol: :wink:
Uporabnik
n33yo-crx wrote:ja sam če greš prvič naročiš to kar sm jaz reku k use drugo je tko tko juha men ni dobra :? u glavnm hočem rečt da čez hrustlavga piščanca se še noben ni prtožu 8)
Js :lol: itag mam ful vlko potrebo po hrani- če grem v kitajsko si lahk naročim tri porcije- pa se vseeno nem najedo- najraje grem h bosancu na srbsko hrano- tam se pa najem do konca- pa še hrana mi je tabolš :wink:

LP :lol: :lol:
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Uporabnik
Klopčič menza rox 8) ,pa še sto enih hond vidim tm parkiranih od delavcev do strank :lol:
Swifty wrote:Klopčič menza rox 8) ,pa še sto enih hond vidim tm parkiranih od delavcev do strank :lol:
Accorda sta od lastnikov kok jst vem. 8) :)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
-Kamikaze- wrote:
n33yo-crx wrote:ja sam če greš prvič naročiš to kar sm jaz reku k use drugo je tko tko juha men ni dobra :? u glavnm hočem rečt da čez hrustlavga piščanca se še noben ni prtožu 8)
Js :lol: itag mam ful vlko potrebo po hrani- če grem v kitajsko si lahk naročim tri porcije- pa se vseeno nem najedo- najraje grem h bosancu na srbsko hrano- tam se pa najem do konca- pa še hrana mi je tabolš :wink:

LP :lol: :lol:
rad bi te vidu pojest 3 porcije hrustlavga piščanca :shock:
Uporabnik
Alexzander The GREAT wrote:
Swifty wrote:Klopčič menza rox 8) ,pa še sto enih hond vidim tm parkiranih od delavcev do strank :lol:
Accorda sta od lastnikov kok jst vem. 8) :)
ma tm majo ceu vozni park hond od accordov do del solk 8)
ModeratoR
Fortis kaksne so ble pice?
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
v štepanjcu je zakon oliva,za bežigradom pa piaza.....
victorija pa zame ni najboljša.lp
Vall & Ella
Uporabnik
mah za pizze je najbol mars 8)
pa še kaki čevapi pa pljeske ne uidejo :lol:
al pa kakšne italjanske jedi, jah ni da ni ane 8)
Miss Olympia
Pizza pri victoriji je nenormanlno dora. Od 30 ljudi je pico pohvalil vsaj 10, nobene graje. Sigurno bomo še naročil.

lp, nejc
"F*ck stock cars, choose a life of fun in the first row"
Rižar s stilom
--------------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
Fortis wrote:Pizza pri victoriji je nenormanlno dora. Od 30 ljudi je pico pohvalil vsaj 10, nobene graje. Sigurno bomo še naročil.

lp, nejc
to se 50% ni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hondašica
Fortis wrote:Pizza pri victoriji je nenormanlno dora. Od 30 ljudi je pico pohvalil vsaj 10, nobene graje. Sigurno bomo še naročil.

lp, nejc
i wont say I told you so :P :lol: :lol:

lp, nejc
LOOOOOOOOOOOOOOOOL,to je isto k pri tvojem Vti-ju od 30 jih pravi 10 da zgleda ful kul drugih 20 Jdm-jovcev ki do prej vsi bli "rizarji" pa recejo da je grdo,tko da,najbrz je pol pica dobra. :lol: :lol: 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
miška wrote:

lp, nejc
i wont say I told you so :P :lol: :lol:
x2
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels