Grde modele dajajo ven.....to je pač stvar okusa posameznika. Zato jih ne pogledam.
Je veliko lepih motorčkov z isto kvaliteto.
Aja, na primer kateri? Pa vzemiva samo touring modele.Pingo* wrote:@Retep očitno si pregledal tisti moj stavek, da ne mislim da so slabi.![]()
Grde modele dajajo ven.....to je pač stvar okusa posameznika. Zato jih ne pogledam.
Je veliko lepih motorčkov z isto kvaliteto.
No vidiš tule pa nstopi faktor , kaj je za koga lepo, meni nakedi niso všeč, gledam samo tourerje in od tvojih naštetih me ni zraven.Pingo* wrote:Da ne bomo kej preveč pretiravali z ceno. 2-4k€
- yamaha fz6 fazer 2003l
- yamaha TDM 900 2002l
- kawasaki VERSYS 650 2007 - meni zelo všečen
- aprilia MANA GT 850
......
Trenutno so mi najlepši Naked bike-i....kawasaki z750.![]()
Ja mas prav hondini motorji niso tok dobri-so enostavno NAJBOLJSIPingo* wrote:@paneuropean ne zameri, sam če so Hondini avti tok dobri, še ne pomeni da bodo tudi motorcki....pa da me ne razumes narobe, da mislim da so slabi.![]()
Jaz raje pogledam kakega Kawasakija, Suzukija, al pa kerega drugega....Honda je tazadnja katero pogledam.![]()
Je pa res, da konjički niso vse. Udobje pol pa vse ostalo.
to je pa mal presvoh..blue_man wrote:je ymaha xtx primerna za začetnike po vaše?neki tazga mam u mislih kupit kot prvi 'pravi' motor.. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804833" onclick="window.open(this.href);return false;
no kaj bi pa ti kupu druzga od supermoto al pa nakedbike? za tam okol 3 jurje....jfast wrote:36KW je lahka hitr premal. Sploh če hočiš pri mal večji hitrosti prehtetevat... Raj si ke močnejšga najd.
npr.blue_man wrote:no kaj bi pa ti kupu druzga od supermoto al pa nakedbike? za tam okol 3 jurje....jfast wrote:36KW je lahka hitr premal. Sploh če hočiš pri mal večji hitrosti prehtetevat... Raj si ke močnejšga najd.