Uporabnik
Re: Kaj pa če je konjev preveč ?
@Retep očitno si pregledal tisti moj stavek, da ne mislim da so slabi. :P
Grde modele dajajo ven.....to je pač stvar okusa posameznika. Zato jih ne pogledam. :P
Je veliko lepih motorčkov z isto kvaliteto. :D
Uporabnik
Pingo* wrote:@Retep očitno si pregledal tisti moj stavek, da ne mislim da so slabi. :P
Grde modele dajajo ven.....to je pač stvar okusa posameznika. Zato jih ne pogledam. :P
Je veliko lepih motorčkov z isto kvaliteto. :D
Aja, na primer kateri? Pa vzemiva samo touring modele.
Uporabnik
Da ne bomo kej preveč pretiravali z ceno. 2-4k€
- yamaha fz6 fazer 2003l
- yamaha TDM 900 2002l
- kawasaki VERSYS 650 2007 - meni zelo všečen
- aprilia MANA GT 850
......

Trenutno so mi najlepši Naked bike-i....kawasaki z750. :oops: :love:
Uporabnik
Pingo* wrote:Da ne bomo kej preveč pretiravali z ceno. 2-4k€
- yamaha fz6 fazer 2003l
- yamaha TDM 900 2002l
- kawasaki VERSYS 650 2007 - meni zelo všečen
- aprilia MANA GT 850
......

Trenutno so mi najlepši Naked bike-i....kawasaki z750. :oops: :love:
No vidiš tule pa nstopi faktor , kaj je za koga lepo, meni nakedi niso všeč, gledam samo tourerje in od tvojih naštetih me ni zraven.
Za mene eventuelno yamah fjr, ali kawa gtr, pol mogoče MG norge, itak pa hočem videti novo panko, zelo dopade pa se mi tudi ta novi bmw gtl, pa kaj ko je malo too much keša.
Ne rečem, da tvoji zgoraj našteti niso dobri, ampak me ne zanimajo, tako kot tebe honde ne.
Uporabnik
Pingo* wrote:@paneuropean ne zameri, sam če so Hondini avti tok dobri, še ne pomeni da bodo tudi motorcki....pa da me ne razumes narobe, da mislim da so slabi. :P
Jaz raje pogledam kakega Kawasakija, Suzukija, al pa kerega drugega....Honda je tazadnja katero pogledam. :wink: :P

Je pa res, da konjički niso vse. Udobje pol pa vse ostalo. :ave:
Ja mas prav hondini motorji niso tok dobri-so enostavno NAJBOLJSI
druga stvar pa so dizajnerske smernice honde,ki v zadnjih 15.letih ni naredola vec kot1 lep motor
vsaj moje mnenje
lp.
Uporabnik
No,tle je pa spet use stvar okusa. Men tanove Honde sploh ne potegnejo. Tastare SBR-ke (une z ispuhom pod sedežem) so lepe za use prste obliznit. Med tem, ko ta tanovi dizajn CBR-ke, mi pa ne gre in ne gre. Pravtako tudi tazadnja R1, pa Ninja... :( Bo res treba samo še stare motorje kupovat :(
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
Ja,dobro pa je,da ko sedis gor,ne vidis kak zgleda :D :D :D
Uporabnik
je ymaha xtx primerna za začetnike po vaše? :) neki tazga mam u mislih kupit kot prvi 'pravi' motor.. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804833" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
blue_man wrote:je ymaha xtx primerna za začetnike po vaše? :) neki tazga mam u mislih kupit kot prvi 'pravi' motor.. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804833" onclick="window.open(this.href);return false;
to je pa mal presvoh..
to gre armstrong na peciklu mim tebe..:D
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
eh kr nej gre... js se mislem normaln vozt in ne nort :) bolj gledam na obliko da ne bo štorast za prvi moped... in da se ne bo kvaru, drugo mi je nepomembn..
Uporabnik
36KW je lahka hitr premal. Sploh če hočiš pri mal večji hitrosti prehtetevat... Raj si ke močnejšga najd.
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
jfast wrote:36KW je lahka hitr premal. Sploh če hočiš pri mal večji hitrosti prehtetevat... Raj si ke močnejšga najd.
no kaj bi pa ti kupu druzga od supermoto al pa nakedbike? za tam okol 3 jurje....
Uporabnik
blue_man wrote:
jfast wrote:36KW je lahka hitr premal. Sploh če hočiš pri mal večji hitrosti prehtetevat... Raj si ke močnejšga najd.
no kaj bi pa ti kupu druzga od supermoto al pa nakedbike? za tam okol 3 jurje....
npr.
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6860952" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6196800" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6409713" onclick="window.open(this.href);return false;

Men osebno je najlepši Z750 al pa Z1000 med nakedbiki.
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
Yamaha xt x je zelo vredu motor. Kot so že povedali ni med najmočnejšemi. Nekaterim bo prešvoh, za nekatere še premočan. Pojdi si kašnega pogledati in peljati, pa boš takoj vedel ali je to to ali ne. Brez skrbi se z njim tudi da hitro voziti. :yes:

Važno da je tebi motor všeč. :zakon:
3 rules of life:
1. ****
2. Dont give a ****
3. Dont get fucked over

Civic coupe

Redline a day keeps the mechanic away
Uporabnik
Jaz sem si za začetek kupil Ducati Monster 600 dark, gledal sem pa še za kak KTM Duke pa v bistvu nič drugega hehe. Motor ima 600 kubikov in 50KM. Za prvo sezono mi je bil vredu pa mislim, da ga bom še kar naprej vozil. Je res, da se ga hitro navadiš (po ravnini) in je pri višjih hitrostih, ko hočeš prehitevat malce počasen. Moraš pa vedeti, da je 20KM več na motorju kar dobra razlika :) Enih 80KM za začetek bi bilo ravno prav, če mene uprašaš. Tistih 120KM če preveč stisneš te že kar dobro preserje :D Še posebej, če naletiš na cesti na kako oviro. Je pa res, da sem nazadnje vozil motor kot mulc, pa še to ATX-a z BT mašino :D

Vsekakor pa na motorju po pameti 8) :D
Uporabnik
Jst sem mnenja,da bi vsak motorist moral preden gre na cesto opraviti test z enduro/cross motorjem na eni izmed cross stez namreč ni se umetnost peljat po magistralki 100 ali več umetnost je na pesku ostat na motociklu in na blatu bit sposoben obdržat linijo in se peljat.Vse preveč nesreč se zgodi ko muloti naredijo izpit in se kuj zapodijo na cesto nakar ob prvem manjšem peščenem otočku ali prvi manjši oviri zgrmijo na tla...Ko bi vsi prvo obvladali vožnjo na cross stezi in z ovirami bi nesreč bilo mnogo manj tako pa tko vsi vemo kako je stanje na naših cestah.Ok vem,da grem v extrem ampak dejstvo je,da so razmere na cestah pri nas katastrofalne in,da bi marsikateremu življenje rešilo predznanje iz sveta enduro in cross-a.
Ne pišem to kar tako tudi meni je že grozil padec zaradi kamenja na cesti a ker dosti vozim tudi cross sem ob dani situaciji nekako našel izhod iz navidez nemogoče situacije.
Uporabnik
predvidevanje se to imenuje. pri motoristih je to najbolj pomebno, da imajo "glavo".
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels